Despre Dedeman a auzit cu siguranta toata lumea. Cu peste 50 de locatii si 12.000 de angajati, securitatea este o prioritate absoluta pentru acest mare retailer. Acest angajament este sustinut de partenerul lor de incredere, Grundfos, care furnizeaza sisteme de stingere a incendiilor in toate cladirile lor. Si, pe langa instalare, Grundfos ofera o solutie cuprinzatoare de intretinere preventiva, asigurandu-se ca sistemele sunt mereu gata sa intre in actiune in caz de pericol.

Situatia propusa de furnizorul de Grundfos pentru stingerea incendiilor

Pentru Dedeman, siguranta este cheia. Cu atat de multe locatii si mii de oameni care trec pragul magazinelor lor in fiecare zi, protectia impotriva incendiilor trebuie sa fie la cel mai inalt nivel. Managerul de Service si Solutii la Grundfos Romania  subliniaza importanta functionarii corecte a sistemelor de stingere a incendiilor: „Nu conteaza cat de bune sunt pompele de apa si echipamentele. Daca ceva nu functioneaza, avem o problema serioasa.” Acest lucru este cu atat mai crucial in cazul sistemelor de stingere a incendiilor, unde orice esec poate avea consecinte grave intr-un timp foarte scurt.

Prevenirea este cheia!

Grundfos intelege aceste riscuri si ofera solutii proactive pentru a minimiza posibilitatea unor probleme. Se subliniaza importanta intretinerii preventive: „Chiar si cele mai bune echipamente necesita intretinere regulata. In cazul sistemelor de stingere a incendiilor, aceasta este o necesitate absoluta.” Dedeman recunoaste acest lucru si foloseste serviciile de intretinere preventiva Grundfos pentru toate locatiile lor din Romania.

Pompe de apa si sisteme de stingere a incendiilor

Grundfos a furnizat un Acord de Service personalizat pentru intretinerea preventiva a pompelelor de stingere a incendiilor in fiecare magazin Dedeman din tara. Acest parteneriat asigura ca toate sistemele sunt verificate si intretinute in mod regulat, garantand functionarea optima in orice moment. Pentru Dedeman, aceasta inseamna mai mult decat un simplu parteneriat comercial – este o investitie in siguranta clientilor si angajatilor lor.

Siguranta nu poate fi niciodata luata in considerare prea serios. Dedeman si Grundfos demonstreaza cum o abordare proactiva si un parteneriat solid pot asigura un mediu sigur si protejat in orice situatie. Prin intretinerea preventiva si angajamentul fata de calitate, acesti doi giganti isi arata angajamentul fata de siguranta si binele comunitatii.

Instal Generation din Brasov este partener Grundfos

Instal Generation, distribuitorul oficial al Grundfos în România, se aliniază demersurilor Grundfos în ceea ce privește siguranța împotriva incendiilor și alimentarea cu apă în orice mediu. Cu o experiență solidă în furnizarea de soluții de pompare și sisteme de stingere a incendiilor, Instal Generation oferă consultanță specializată și echipamente de înaltă calitate, asigurând că clienții lor beneficiază de soluții complete și fiabile pentru nevoile lor de securitate și alimentare cu apă. Prin colaborarea strânsă cu Grundfos, Instal Generation contribuie la creșterea nivelului de siguranță și confort în clădirile și comunitățile din întreaga țară.

* sursa: https://www.grundfos.com/about-us/cases/romanias-largest-diy-retailer-has-peace-of-mind-for-fire-protection-in-its-buildings