Cand investesti pentru casa ta, te uiti prima data la calitate si apoi la pret. Iata de ce atunci cand cauti cea mai buna pompa de recirculare apa calda pentru centrala iti recomandam pompa de apa Grundfos Alpha 2. Poti sa iti intensifici cautarile si vei vedea ca unuii din cei mai competenti instalatori din Romania, instalatori care lucreaza cu arhitecti si designeri celebri, recomanda fara sa stea pe ganduri aceeasi pompa.

In plin sezon de iarna, multi dintre clientii care au achizitionat pompe de recirculare apa calda au fost indrumati catre Instal Generation din Brasov de catre instalatori. De ce? Acestia au fost sesizati pentru distributia neuniforma a caldurii in sisteme de incalzire din case.

Pompa de recirculare apa calda, solutia pentru caldura neuniforma

Proprietarii de case se confrunda des in sezonul rece cu problema incalzii neuniforme, lucru care duce la un consum ridicat de energie si la o stare de disconfort. Altfel spus, platesc mult si se incalzesc putin.

O echilibrare corecta, indiferent de tipul de cazan ( pe gaz, in condensatie, pompa de caldura, pe lemne) este dificila si are efecte doar pe termen scurt. Tot ce ai de facut este sa achizitionezi o pompa recirculare apa calda de la Grundfos si toate sistemele vor functiona „ceas”, adica perfect echilibrate.

Astfel, toata casa se va bucura de o incalzire constanta, costurile se vor reduce in timp ce confortul va fi la nivelul asteptarilor.

Vezi si articolul „Pompă Recirculare Apă Caldă, Soluție Practică De La Grundfos„.

Cand sa faci o investitie intr-o pompa recirculare apa calda?

  • cand casa se incalzeste neuniform
  • cand exista zgomot in sistemul de incalzire
  • cand punerea in functiune a centralei termice nu s-a facut corespunzator
  • cand pompa de caldura nu functioneaza la randamentul stabilit
  • cand vrei sa reduci emisiile de gaze din atmosfera

In concluzie, unul din specialistii Instal Generation este pragatit sa iti recomande tipul de pompa de recirculare potrivit necesitatilor casei tale si problemelor pe care le intampini in sistemul de incalzire.