Hidrofoarele și pompele de apă concepute de Grundfos se adaptează perfect la nevoile comunităților din zonele rurale. Exista încă localități în care apa este scoasă din fântâni și folosită atât pentru uzul personal cât și pentru creșterea animalelor sau întreținerea culturilor.

Atât persoanele fizice cât și primăriile pot apela la soluții de pompare a apei de la Grundfos. Durabile, acestea au principii de funcționare simple și prezintă numeroase avantaje față de sistemele clasice de pompare a apei.

Grundfos, mai mult decât un hidrofor, o pompă hidrofor

✅Utilizatorii de hidrofoare au întâmpinat de-a lungul timpului problema amorsării. Grundfos rezolvă acesta problemă punând la dispoziția celor interesați hirofoare cu autoamorsare.

✅Problema presiuii ridicată la fileu de utilizatorii de hidrofoare este și ea rezolvată de generația de pompe hidrofor JP de la Grundfos. Pompele centrifuge sunt confecționate din oțel inoxidabil și sunt perfecte pentru alimentarea cu apă o gospodăriilor.

✅Prețul! Inovațiile continue ale inginerilor Grundfos și preocuparea pentru un preț mic și un consum energetic la fel de mic au făcut posibile prețuri pe care aproape oricine și le poate permite.

Grundfos intelege apa, mai ales lipsa ei

Specialistii de la Grundfos inteleg implicatiile pe care apa potabila le are in cadrul unei comunitati. Apa este indispensabila vietii si accesul usor la apa creste nivelul de confort si duce la o dezvoltare fireasca a comunitatilor.

hidrofoare pompe Grundfos

Totodata, apa trebuie gestionata cu responsabilitate. Pe masura ce numarul de oameni creste si resursele se imputineaza, se impun masuri care sa reduca risipa, consumul energetic si, nu in ultimul rand, poluarea.

Gama de hidrofoare Grundfos este perfecta pentru a functiona cu alimentare fotovoltaica. Iata de ce recomandam implicarea primariilor in solutii perfecte pentru alimentarea cu apa a comunitatilor din zonele rurale. Grundfos are solutii perfecte, inclusiv pompe solare pentru alimentarea cu apa.

Hidrofoare Grundos pentru cresterea calitatii vietii

Scopul Grundfos este acela de a creste calitatea vietii prin solutiile de pompare a apei. Gama de hidrofoare Grundfos este adaptata atat pentru pomparea apei subterane de mica adancime cat si pentru pomparea apei subterane de mare adancime.

Hidrofoarele Grundfos sunt sunt solutii viabile atat in ceea ce priveste durabilitatea cat si in ceea ce priveste partea economica, investitia.