O pompa de recirculare apa Grundfos este solutia la problema ta, nu o centrala noua. Ai probleme cu apa calda? Astepti mult pana apa sa devina suficient de calda pentru dus? In cazul asta e o mare risipa:

🤑pierzi apa;
🤑consumi gaz sau curent, in functie de tipul de combustibil si de centrala termica detinuta;
🤑pierzi bani!

Solutia? O pompa de recirculare apa Grundfos

Ce se intampla de obicei cu apa calda nefolosita care ramane in instalatie? Se raceste? Cu pompa potrivita de recirculare apa de la Grundfos, apa este trimisa inapoi in sistemul central si ori de cate ori deschizi robinetul de apa calda, aceasta este livrata instant catre robinet.

pompa recirculare grundfos

In loc sa privesti cum apa curge la robinet, mai bine iei masuri! Fa o investitie si salveaza-ti banii pe termen mediu si lung. In plus, salvezi resursele de apa si asa din ce in ce mai limitate. Nu risipi, inca sunt oameni pe planeta aceasta care sufera din lipsa accesului la apa potabila.

Daca astepti 30 de secunde sau mai mult de fiecare data cand folosesti apa calda vei pierde bani. Iti recomand sa faci acest calcul singur si vei fi surprins cata apa si cati bani pierzi in fiecare an. Daca vei face un calcul pe 10 ani, ne vei suna in secunda urmatoare. 🙂 0745 189 529 este numarul la care vei primi imediat cele mai bune solutii Grundfos atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere economic.

Uite calculul specialistilor Grundfos referitor la consumul de apa

Cei de la Grundfos au facut niste clacule simple in ceea ce priveste presiunea apei. La o presiune scauzuta, sa zice, 0.3 ba.r poate dura si 30 de minute sa umpli o cada cu apa in timp ce, cu solutia de recirculare apa Grundfos, dureaza maxim 10 minute. Tot expertii Grundfos au facut un calcul conform caruia intr-o casa cu 3 persoane se risipesc intr-un an aproximativ 16.000 de litri pe an. Greu de crezut, dar real…

Nu mai sta pe ganduri, am invatat totul de la cei mai buni ca sa iti oferim solutia potrivita, o pompa de recirculare apa Grundfos.