Subiectul de astazi este pompa de apa menajera. Temperaturi fluctuante la dus? Lipsa presiunii apei? Zgomot in conducte? Rezervorul toaletei se umple lent? De cele mai multe ori solutia este la indemana si tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi o pompa de de apa care imbunatateste sistemul de alimentare cu apa menajera. Mai exact, tot ceea ce ai nevoie este o pompa SCALA de la Grundfos.

Pompa de apa menajera inseamna confort

 

Apa menajera este un must have, este unul din elementele care stau la baza confortul zilnic si a starii de bine. Si crede-ma pe cuvant, nu e confortabil ca atunci cand cineva deshide apa calda la bucatarie tie sa iti scada brusc temperatura apei la dus ca mai apoi sa vina mult mai fiebinte.

Sunt convinsa ca stii despre ce vorbesc, aceasta este una dim problemele cu care se confrunta multe gospodarii.

De ce se intampla acest lucru?

 

Stiu si eu si stii si tu ca cele mai mute retele de alimentere cu apa din oras sunt vechi. Pana sa ajunga apa la casa ta pot fi deja pierderi pe traseu. Exista situatii in care consumul tau este mai mare decat ce s-a estimat.

Folosesti o pompa de apa? Este posibil ca pompa de apa menajera sa fi imbatranit, sa aiba o tehnologie depasita, sa fie prost instalata etc. In acest caz ai nevoie de o pompa noua.

Pompa de apa menajera si amplificarea presiunii

 

Iti spuneam chiar la inceput ca solutia este o pompa SCALA, un amplificator de presiune autoamorsat si complet integrat pentru aprovizionarea cu apa a gospodariilor. In casele cu mai multe familii o pompa de apa pentru ridicarea presiunii este obligatorie daca vrei sa ai apa calda constant si presiune cand iti clatesti parul.

In plus, cu o pompa de apa menajera care amplifica presiunea iti protejezi aparatura casnica si aici ma refer la masina de spalat haine sau la masina de salat vase.

Daca vrei sa afi mai multe iti recomand inca un articol pe acesta tema, Pompe de apa pentru presiune si tehnologia viitorului Grundfos.