Cand apare necesitatea de a monta  o pompa de recirculare pentru centrala termica? Aunci cand iti doresti o presiune constanta a apei in intreaga instalatie, atunci cand doresti ca toate caloriferele sa incalzeasca optim si sa ai un consum redus, ai la dispozitie aceasta solutie eficienta.

Pompa de recirculare pentru centrala termica si confortul termic

Ai optat pentru o centrala proprie? Foarte bine! In acest fel tu hotarasti ce inseamna confort termic pentru tine si, in plus, stii ce si cat platesti. Fie ca ai optat pentru o centrala termica pe gaz, pe curent, pe lemne sau peleti, folosesti un sistem cu circuit inchis. Apa circula prin instalatie si calorifere si incalzeste astfel toata locuinta.

Instalatorii, pe buna dreptate, recomanda instalarea pe tur sau pe retur a unei pompe de recirculare pentru centrala termica. Astfel, pompa de recirculare se alege conform unor parametri precum tipul de incalzire, debitul centralei, inaltimea de pompare, inclusiv dimensiunea racordurilor.

Cireste si „Grundfos Alpha 2, Poate Cea Mai Buna Pompa De Recirculare Apa Calda„.

Treptat, casele noastre devin tot mai inteligente si usor de programat in functie de preferintele individuale. Grundfos, pionier in pompe de apa, este intr-o continua cercetare si dezvoltare pentru a crea pompe de apa, pompe de circulatie pentru centrale termice si pompe de caldura, pompe de presiune, pompe de extractie si orice sistem de pompare sau extragere a apei dimensionat atat la nivel casnic cat si la nivel industrial.

Pompa de circulatie pentru centrale termice face economii

 

Exact, investesti ca sa economisesti. Ce economisesti?

Apa

Montand o pompa de circulatie pentru centrala termica economisesti apa ori ce care ori folosesti apa calda. Nu mai este nevoie sa lasi apa sa curga pret de 30 de secunde pentru a ajunge la temperatura setata in centrala.

Energie

Pompa de circulatie pentru centrala termica trimite apa calda in calorifere si in intreaga instalatie cu o presiune constanta, incalzirea fiind rapida si eficienta. Mentii astfel o temperatura ambientala uniforma.

Bani

Ai facturi mai mici la utilitati. Chiar daca ti se pare ca diferenta nu este colosala, pe termen lung, faci economii importante.

Afla tot ce te intereseaza referitor la pompe de apa de la specialistii Grundfos din Romania, si anume, Instal Generation din Brasov.