Cand vorbim despre pompe de apa Grundfos si planuri pentru reducerea emisiilor de gaze atat pe termen scurt, mediu si lung, vorbim despre un angajament in domeniul problemelor cu care ne confruntam la acest moment, si anume, al incalzirii globale si al problemelor legate de clima si impactul acesteia asupra calitatii vietii.

Provocarile legate de apa si clima sunt mari, atat la nivel micro cat si la nivel macro. Toata lumea poate adopta solutii care sa imbunatateasca toate procesele care implica apa, de la noi, consumatorii de rand si pana la marii jucatori din industrie care prin inovarea fluxului de lucru si al dotarilor  pot influenta in mod pozitiv consumul energetic si emisiile de carbon.

Care sunt principiile urmarite de producatorii de solutii pentru apa de la Grundfos?

  1. economisirea energiei
  2. economisirea apei
  3. accesul la apa

Pompe de apa Grundfos care economisesc energia

Grundfos nu ia pauza nicio clipa. Inovatiile nu se opresc, atrag alte si alte inovatii menite sa reduca consumul energetic. Compania tine cont inclusiv de energia necesara dezvoltarii si fabricarii de pompe de apa Grundfos cat si de consumul generat de acestea atunci cand sunt folosite pentru extractia, transportul sau evacuarea apelor.

Lumea are nevoie de trasformare. Planeta noastra cere o transformare, schimbarile climatice sunt semnale de alarma disperate pe care Pamantul ni le comunica in felul lui. Iata de ce, masurile de reducere a consumului energetic si al reducerii amprentei de carbon este in prim plan. Binele omenirii, al planetei trebuie sa fie pe primul loc, inaintea afacerilor si a profiturilor.

Pompe de apa economice de la Grundfos

Apa nu este o resursa nelimitata. Apa subterana si apa din rauri si fluvii a fost si este maxim folosita atat pentru consum cat si pentru procese industriale. Debitele scad, flora si fauna au de suferit si intreaga planeta isi schimba aspectul si comportamentul.

Iata de ce masurile se iau atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung. Pompele de apa Grundfos fac parte din generatia care economisesc apa in procese, care asigura presiuni constante si care raspund pozitiv la provocarile legate de apa. Si acest lucru se intampla sa vina si cu mai mult confort pentru noi.

Pompele de apa Grundfos si accesul la apa

Sunt inca zone in lume in care apa este o problema. Grunfdfos este unul din pionierii care se implica in solutiile economice si fiabile care pot face diferenta, care pot aduce o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste calitatea vietii.

Iata de ce Grunfdos impreuna cu fundatii care militeaza pentru egalitatea la sanse vin cu solutii pentru accesul la apa potabila, vin cu pompe de apa Grundfos care schimba in bine vietile oamenilor si a comunitatilor.

Viitorul decarbonizat este urmatoarea tinta pe care Grundfos si-a propus-o. Cu siguranta vom auzi vesti bune in acest sens cat de curand.