Ce pompe de apa a folosit Apa Nova Bucuresti?

Apa Nova Bucuresti, constienta de problemele cu care se confrunta cetatenii capitalei, ia masuri si imbunatateste solutiile de pompare si alimentare cu apa apeland la fiabilele pompe de apa Grundfos.

Astfel, bucurestenii pe care ii deserveste se bucura de apa potabila si presiune la robinete pe tot parcursul zilei. Atat compania distribuitoare cat si beneficiarii au costuri mai mici in ideea in care se foloseste mai putina energie pentru pomparea si transportul apei. In plus, pierderile de apa din retea au fost reduse la minim.

Apa Nova Bucuresti detine peste 200 de statii de pompare. Cati bucuresteni beneficiaza astfel de apa potabila? Din sursele companiei am aflat ca peste 50.000 de oameni traiesc confortabil si au acces la apa de calitate si preturi mai mici. Toate acestea au devenit posibile dupe ce furnizorul roman a investit in pompe de apa Grundfos.

Investitia in pompe de apa a fost una de bun augur. Desi lucrarile au fost de amploare si durata (2001 – 2009), dupa calculele de randament efectuate reies economii energetice cuprinse intre 15 si 50%. Suna bine, nu-i asa?

Pompe de apa si solutii eficiente pentru orase

 

Asadar, orasele pot apela la solutiile de pompare apa oferite de Grundfos prin partenerul roman Instal Generation din Brasov. Sistemele de pompare conectate in paralel economisesc energie iar debitul este asigurat de controlere inteligente care adapteaza fluxul din retea in functie de necesarul real de apa al consumatorilor.

Solutiile oferite de Grundfos se pot adapta atat la comunitati mari cat si la comunitati mici. Exista o varietate imensa de pompe de apa care aduc consumatorilor apa cu o presiune constanta si cu semnificative economiii energetice.

Pentru consumatori acest lucru inseamna implicit facturi mai mici la apa. Toate inovatiile Grundfos au in comun:

  • apa de calitate
  • confortul consumatorului
  • reducerea consumului de energie
  • reducerea pierderilor de apa
  • reducerea poluarii

Inginerii Instal Generation sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare si sa ofere solutii si pompe de apa Grundfos pentru domeniul rezidential, comercial si industrial.