Știai că lipsa presiunii apei poate provoca fluctuații ale temperaturii de la duș? În timp, o astfel de problemă compromite confortul locuinței. Conștientizând importanța apei, compania Grundfos a dezvoltat mijloace și echipamente de ultimă generație, necesare pentru pomparea , transportul și reutilizarea ei la răcirea sau încălzirea caselor sau a birourilor. Ei bine, în cele ce urmează discutăm despre soluția salvatoare, binecunoscutele pompe de apă pentru presiune de la Grundfos.

Pompe De Apă Grunfos Și Puterea De A Schimba Lumea

Cu toții am întâmpinat neplăceri cauzate de presiunea insuficientă a apei, în timpul funcționării aparatelor de uz casnic. Fie că alimentarea se face de la rețeaua publică sau de la puțuri de mică adâncime, dintr-un rezervor situat pe acoperiș sau la nivelul solului, dacă nu curge apă din robinete, aveți cu siguranță nevoie de pompe de apă pentru presiune.

Pompe de apă pentru presiune  – Pompe Scala Grundfos

Aici intervine inovația companiei anterior menționate care a lansat gama de pompe Scala, specială grație componentelor integrate într-un singur dispozitiv compact de ridicare a presiunii, ce include: pompa, rezervorul, senzorul și supapa de reținere.

Scala 1 și Scala 2, vârfurile gamei de pompe de apă pentru presiune sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație și folosesc principiul de răcire a apei pentru a reduce zgomotul sau vibrațiile. Astfel, o diminuare a nivelului sonor de 10 decibeli va crea impresia că intensitatea zgomotului a scăzut la jumătate.

Totuși, specialiștii recomandă achiziționarea pompei Scala 2, garantând confort maxim și caracteristici inteligente care reglează performanța la cerințele locuinței. Instalarea și operarea facilă, o transformă în soluție all in one necesară creșterii nivelului de confort. Aceasta permite menținerea presiunii optime în robinete, chiar și atunci când este folosită de mai mulți consumatori în același timp.

Pompe De Apa Grundfos: Solutii Si Obiective Pentru Reducerea Emisiilor De Gaze

Așadar, îmbunătățește confortul casei cu echipamente Grundfos. Specialiștii răspund prompt oricărei solicitări și te ajută să faci alegerea potrivită.

Nu mai sta pe gânduri: calitatea și siguranța produselor pe termen lung poartă semnătura clienților mulțumiți din portofoliul companiei.